Sencor SRV 9350WH robotický vysavač

Levný a kvalitní produkt Sencor SRV 9350WH robotický vysavač od oblíbené společnosti za výhodnou cenu 9379 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
9 379 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Vysávání pevných podlah i koberců a vytírání nečistot. Zní to jako náročná práce? Přenechte ji inteligentnímu robotickému vysavači Sencor SRV 9350WH a s úklidem si poradíte jako nikdy dříve. Vysavač s výkonným motorem o sacím výkonu 4 000 Pa se sám pohybuje po domácnosti, vysává a mopuje zároveň a díky Li-Ion baterii s kapacitou 5 000 mAh dokáže pracovat až 200 minut na jediné nabití. Poradí si s libovolným typem pevné podlahy v domácnosti. Při přejezdu přes koberec dokáže zvýšit výkon sání a lépe tak vysát nečistoty a roztoče zachycené v hustém vláknu koberců. Pro vaše pohodlí dokáže vysavač SRV 9350WH samostatně zaparkovat do nabíjecí stanice, kde se po dokončení úklidu, nebo při nízkém stavu baterie, průbězně nabije. Díky pokročilé laserové navigaci Lidar se robotický vysavač dokáže stále výborně orientovat. Při prvním průjezdu domácnosti si vysavač zmapuje prostor a následně se pohybuje podle plánu.  Mapu si můžete prohlédnout a případně upravit v aplikaci Sencor Home. Vysavač tak pracuje s maximální efektivitou a šetří energii. Robotický vysavač Sencor SRV 9350WH dokáže mopovat a vysávat zároveň v jediný moment. Velký rotační kartáč si poradí s hrubou špínou, jako je prach, vlasy, drobky, zvířecí chlupy a jemná hlína z obuvi. Boční kartáč důkladně vyčistí rohy, plochy podél stěn a prostory kolem nábytku a mopovací nástavec setře podlahu do hladkého lesku. Po dokončení úklidu se vysavač dopraví zpět do nabíjecí stanice a samostatně se nabíjí. Je tak vždy připraven pro další práci na úklidu vašeho domova. Robotický vysavač Sencor SRV 9350WH můžete ovládat přiloženým dálkovým ovládáním, nebo pomocí aplikace Sencor Home přímo z vašeho telefonu. Všechny digitální funkce tak můžete pohodlně aktivovat třeba z práce. Nastavíte si úrovně sání a mopování, vyberete si úklidový harmonogram a zvolíte prostory, kde se bude vysavač pohybovat. Je možné nastavit i zakázané zóny.Základní vlastnosti:

laserová navigace LiDAR pro orientaci v prostoru
sací síla 4 000 Pa
prémiová 5 000 mAh Li-lon baterie
UV-C dezinfekční světlo
TOF senzor
čtyři intenzity sání a tři intenzity mopování
snadná obsluha v aplikaci Sencor HOME nebo dálkovým ovladačem
funkce Multi-rooming a Multi-mapping pro efektivní plánování úklidu
inteligentní senzory proti nárazu a páduObsah balení

tělo robotického vysavače včetně bočního kartáče a filtrů
nabíjecí stanice
mopovací nástavec
textilní mopovací návleky
čistící kartáček
dálkový ovladač
2x AAA baterie

síťový adaptér

1x náhradní boční rotační kartáč
1x náhradní HEPA filtr
1x náhradní molitanový filtrNakupujte v našem e-shopu za skvělé ceny. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Popis produktu Sencor SRV 9350WH robotický vysavač

  • Výrobce: Sencor
  • Cena: 9379 Kč
  • Distribuce: CZ

Sencor SRV 9350WH robotický vysavač

Další produkty od výrobce

Sencor

Sencor SRV 9350WH robotický vysavač od předního výrobce Sencor - tento artikl nakupujte ve slevové akci za 9379 Kč. Čekáme, že tahle nabídka se zařadí mezi bestsellery. Jen nyní je POŠTOVNÉ ZDARMA, když si vyberete zboží nad Kč. Využijte nabídku dřív, než dojde k vyprodání zboží.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • DPD Private: +95 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: +95 Kč
  • Zásilkovna domů: +105 Kč
  • GLS doručení na adresu: +109 Kč
  • PPL: +129 Kč
  • Osobní odběr: +29 Kč
Platba

  • Dobírka: +45 Kč
  • Platba kartou: Zdarma
  • Bankovní převod: Zdarma
  • Twisto pay: Zdarma