Sencor SBP 1500WH digitální tlakoměr

Perfektní produkt Sencor SBP 1500WH digitální tlakoměr od předního výrobce za přívětivou cenu 899 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
899 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Nejvyspělejším tlakoměrem značky Sencor je digitální tlakoměr SBP 1500, který vám změří systolický a diastolický tlak i srdeční frekvenci. Jeho velkou předností je možnost propojení s mobilní aplikací Sencor HOME s pomocí Bluetooth. Umí odhalit srdeční arytmii a disponuje pamětí až pro 2 uživatele s kapacitou 199 sad měření pro každého. Ve snadné orientaci vám pomůže barevné zvýraznění hodnot na displeji a jejich přehledné zobrazení.Hlavní parametry produktu:

přehledný LCD displej 83 × 82 mm
možnost volby jednotek mmHG a kPa
měření tlaku a srdečního tepu na paži
detekce srdeční arytmie
napájení: 4× AAA baterie / pomocí USB-C kabeluVYCHYTÁVKA VE FORMĚ APLIKACE SENCOR HOMEDíky mobilní aplikaci Sencor HOME budete mít přehled o vašem měření kdykoliv po ruce. Stačí váš tlakoměr propojit s chytrým telefonem pomocí Bluetooth technologie. Nejen, že v aplikaci přehledně uvidíte jednotlivá měření až pro 2 uživatele, která jsou současně zaznamenávána do grafu, ale také uvidíte statistiky, kdy si můžete navolit i období měření (týden, měsíc, rok) a k jednotlivým údajům dopisovat poznámky například měření po fyzické aktivitě. Benefitem této aplikace je možnost přidávat hodnoty měření i manuálně v případě, kdy nejste u svého tlakoměru či nemáte možnost připojení k síti. Navíc je obohacena o velmi praktické sdílení souborů, kdy vaše záznamy za určité období můžete snadno nasdílet nebo poslat vašemu lékaři.SKVĚLE PASUJE Výborně pasuje a snadno se nasazuje. Manžeta je variabilní a pasuje na ruku od obvodu 22 cm až po 42 cm. Pomocí suchého zipu ji připevníte na vaši paži a můžete začít měřit. Měření je bezbolestné a pohodlné.PŘEHLEDNÝ DISPLEJ S BAREVNÝM ZVÝRAZNĚNÍM HODNOTNaměřené hodnoty uvidíte na displeji přístroje ihned po měření. Přístroj je navíc obohacen o barevné zvýraznění hodnot. Zelená barva ukazuje normální tlak, žlutá naopak nízký a červené zbarvení značí zvýšený nebo vysoký krevní tlak.PAMĚŤ PŘÍSTROJETlakoměr Sencor SBP 1500WH je opatřen pamětí pro 2 uživatele s možností uložení až 199 sad měření pro každého. Při maximálním zaplnění kapacity přístroj postupně sám odmazává nejstarší záznamy a připisuje do své paměti nejnovější. Avšak v aplikaci tyto údaje zůstávají zachované a můžete si vytvořit i statistiku měření za poslední rok.MODERNÍ FUNKCE VÁM POMOHOU DETEKOVAT SRDEČNÍ ARYTMIIZměří vám systolický a diastolický tlak s neuvěřitelnou přesností ± 3 mmHG a navíc zaznamená i vaši srdeční frekvenci. Díky moderním funkcím je schopen detekovat srdeční arytmii, na kterou vás upozorní informací na displeji tlakoměru.Obsah balení

• digitální tlakoměr včetně nastavitelné manžety
• 4× AAA baterie
• cestovní pouzdroNabídku v našem katalogu pro vás připravuje tým odborníků. Udělejte si radost.

Popis produktu Sencor SBP 1500WH digitální tlakoměr

  • Výrobce: Sencor
  • Cena: 899 Kč
  • Barva: bílá

Sencor SBP 1500WH digitální tlakoměr

Další produkty od výrobce

Sencor

Sencor SBP 1500WH digitální tlakoměr od populárního výrobce Sencor - tento artikl nepropásněte v neopakovatelné akci za 899 Kč. Neustále aktualizujeme ceny zboží a skladové dostupnosti. Pro objednávku nad Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Pokud budete spokojeni, doporučte nás prosím svým známým.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • DPD Private: +95 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: +95 Kč
  • Zásilkovna domů: +105 Kč
  • GLS doručení na adresu: +109 Kč
  • PPL: +129 Kč
  • Osobní odběr: +29 Kč
Platba

  • Dobírka: +45 Kč
  • Platba kartou: Zdarma
  • Bankovní převod: Zdarma
  • Twisto pay: Zdarma