Culina

Jsme offline

Pravé Italské domácí tiramisu

Ingridience

Na 4 porce
500g Mascarpone
5 lžic cukru krupice
5 vajec
2x malý panák Amaretto
šálek silné kávy černé
1 pytlík cukrářských piškotů
kakao na posypání

Postup

Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny a z bílků vyšleháme sníh. Do vyšlehaných žloutků přidáme Mascarpone, dobře promícháme a nakonec pomalu opatrně vmícháme sníh.

Piškoty namáčíme do kávy smíchané s Amarettem, jen rychle z každé strany, aby se nerozmáčely. Skládáme do formy – piškoty, krém, piškoty, poslední vrstvu krému posypeme kakaem.

Necháme min 2 hodiny zatuhnout v lednici. Dobrou chuť!

Domluvte si schůzku

Zanechte nám své telefonní číslo a náš projektant Vás kontaktuje následující pracovní den a domluví s Vámi termín schůzky.