Culina

Jsme offline

Okurková polévka

Ingridience

Na 4 porce
2 velké oloupané okurky (jemně nasekané)
1 1/2 šálku řeckého jogurtu
3 polévkové lžíce čerstvé citronové šťávy
3 stroužky česneku (nastrouhané)
1/4 šálku kopru (bez stonku a nakrájený)
1/4 šálku petržele (bez stonku a nakrájený)
1/4 šálku olivového oleje
sůl a pepř podle chuti
malá hrstka ledových kostek

Postup

Do mixéru dáme okurku, jogurt, citrónovou šťávu, česnek, kopr, petržel, kostky ledu a olivový olej.

Vyšleháme dohladka. Dochutíme solí, pepřem a ozdobíme plátky okurky

Domluvte si schůzku

Zanechte nám své telefonní číslo a náš projektant Vás kontaktuje následující pracovní den a domluví s Vámi termín schůzky.