Culina

Jsme offline

Hot dog trošku jinak

Ingridience

Hrst čerstvé bazalky (nasekané na drobno)
500g mletého hovězího masa
2 1/2 citrónu
1 polévková lžíce hořčice
1 vejce
8 plátků sýra – podle toho jaký máte rádi
sůl, pepř
1 polévková lžíce olivového oleje
1/2 hlávky červeného zelí
1 červená cibule
svazek máty
4-6 hot dog „housek“

Postup

Bazalku, mleté maso, hořčici,vejce, štávu z půlky jednoho citrónu, 1 lžíci olivového oleje, sůl a pepř smíchejte pořádně dohromady a vytvořte pomocí lžičky malé kuličky. Pánev postříkejte lehce olivovým olejem a dejte kuličky opékat na středním plameni cca 12-14 minut (dozlatova)

Zelí společně s cibulí a mátou dejte do mixeru a nasekejte na drobno. Poté přidejte trochu soli, lžičku olivového oleje a šťávu ze dvou citrónů.

Opečené hot dog „housky“ rozkrojte, dejte do ještě horkých plátky sýru, zelí a masové kuličky. Celé to ještě lehce pokapte hořčicí. Hotovo tak dobrou chuť :)

Domluvte si schůzku

Zanechte nám své telefonní číslo a náš projektant Vás kontaktuje následující pracovní den a domluví s Vámi termín schůzky.