Culina

Jsme offline

Hot dog po Francouzsku

Ingridience

1 lžíce extra panenský olivový olej
3 malé cibule, nakrájené drobno
2 lžíce octa balsamico
1 lžíce čerstvého tymiánu
2 lžíce Dijon hořčice
3 stroužky česneku, nastrouhané (asi 3 čajové lžičky)
Sůl a pepř, podle chuti
4 párky
2 šálky strouhaného sýru čedar
4 hot dog „housky“ (opečené na másle po stranách)

Postup

Ve velké pánvi na středním plameni rozehřejeme olivový olej a přidáme cibuli a vaříme za občasného míchání, tak aby cibule byla lehce opečená a změklá. Přidáme balsamico, tymián, hořčici, česnek, sůl a pepř a pořádně to promícháme. Vaříme společně asi 10 minut, dokud nebude cibule hezky do zlatohněda.

Připravte si párky, podle chuti buď na grilu a nebo uvařené. Umístěte párek v rohlíku do opečené žemle a dejte na to silnou vrstvu sýru čedar. Na to přijde naše směs z cibule a na závěr další sýr. Užijte si to!

Domluvte si schůzku

Zanechte nám své telefonní číslo a náš projektant Vás kontaktuje následující pracovní den a domluví s Vámi termín schůzky.