Culina

Jsme offline

Domácí ananasový sirup

Ingridience

650 g ananasu (oloupaného a nakrájeného) cca 1 ananas
200g bílého cukru
2 badyány
½ šálku vody
špetka soli

Postup

Dejte všechny ingredience společně do hrnce a vařte dokud se cukr zcela nerozpustí. Přiveďte k varu a pak snižte teplotu. Duste pod pokličkou dokud ananas nezměkne. Poté vše nechte ještě tak 30 minut v hrnci odpočívat, aby se všechny chutě krásně spojily.

Badyán vyndáme z hrnce pryč a vzniklé ananasové pyré přeceďte přes plátno, tak aby z něj vytekla všechna štáva. Sirup dejte do uzavíratelné láhve. 

Doporučujeme  v kombinaci s perlivou vodou!:)

Domluvte si schůzku

Zanechte nám své telefonní číslo a náš projektant Vás kontaktuje následující pracovní den a domluví s Vámi termín schůzky.