Culina

Jsme offline

Avokádové toasty

Ingridience

4 plátky slaniny
4 plátky toastového chléba
1 lžíce másla, pokojová teplota
1/2 šálku čedar sýr (trouhaný)
2 lžíce avokádového dipu (pokojová teplota)
1 polévková lžíce tortilla chips ( drcené – volitelně)

Postup

Opečte slaninu až do křupava a osušte od přebytečného tuku (papírovou utěrkou).

Namažte máslem chléb z jedné strany a posypeme polovinou sýra na stranu bez másla.

Poté následuje dip, slanina, tortilla chipsy, zbývající sýr a nakonec vršek zbývajícího krajíce chleba s máslem – namazanou stranou nahoru.

Dáme na pánev a na mírném ohni dozlatova až sýr roztaje, asi 2-3 minuty na každé straně.

Domluvte si schůzku

Zanechte nám své telefonní číslo a náš projektant Vás kontaktuje následující pracovní den a domluví s Vámi termín schůzky.